Peter Bentsen

Peter har rejst rigtigt mange steder i verden og rejserne har gennem tiden bl.a. gået til Helgoland, Mandø, Australiens outback, Nepals høje bjerge, Sri Lankas regnskov, Indiens grønne jungle og Afrikas dyrerige savanne.
Peter er vokset op midt i den nordjyske smukke natur og interessen for denne og dyrene er nærmest medfødt, og barndommens mange timer i naturen har uden tvivl inspireret hans naturfotografi.
Interessen for fotografi kom i de tidligere teenageår efter at have fået et lommekamera i konfirmationsgave. Efterfølgende blev dette skiftet ud til et Nikon spejlrefleks, som blev brugt til, at udforske nærområdet.
Peter er en sand teknik-nørd, der altid har tjek på de nyeste gadgets til kameraret, foto- og kameraudstyr. Han har aldrig været bange for at kaste sig ud i teknikken og bruger den flittigt til at opnå det helt rigtige udtryk i sine billeder.
I dag er hans solide forståelsen af de kompositoriske virkemidler, dog en lige så vigtig del, som den tekniske, når det gode billede skal laves.
Peter er uddannet elektronik tekniker og til daglig arbejder han som projektleder i et større dansk virksomhed. Sammen med hans hustru Linda, som også er en dygtig fotograf, bruger de næsten alt deres fritid på at fotografere og rejse rundt i verden.
De har været mange steder, lige fra Helgoland og Mandø til Australiens outback, Nepals høje bjerge, Sri Lankas regnskov, Indiens grønne jungle og Afrikas dyrerige savanne.
Efter at have fotograferet i mange år har Peter fundet sin passion i naturfotografien og rejserne! For Peter handler det om at være i naturen og tage billeder, der kan inspirere andre til at passe på den.